New York City

zaterdag, mei 22, 2004

China Town

Een compleet andere wereld, waar je niets meer kunt lezen of verstaan. Je laat je neus de weg wijzen en volgt gewoon de geuren van verse vis en groenten. Je weet het natuurlijk wel, maar toch is het verrassend dat er wijken bestaan met zo'n eigen identiteit. Daar zouden we nog iets van kunnen leren met ons integratiebeleid. Alleen maar Chinezen. Dan bedoel ik niet zo zeer op straat, maar ook de markt, de winkels met Chinese handelswaar en de vrachtauto's die de logistiek verzorgen. Alleen maar Chinees. Nergens kom je iets tegen dat aan New York of Amerika herinnert.
Afgelopen zaterdag was Once upon a time in America op TV. Daarin zie je de maffia nog in China Town. Leuk, want wij hebben het beroemdste misdaadstraatje nog doorkruisd op onze weg door China Town.
De foto van de viswinkel geeft een klein beetje een indruk van de detailhandel in China Town. Ze zijn vergelijkbaar met kleine middenstanders, die verder in New York niet meer voorkomen. Druk bevolkt, zowel met vissen als met Chinezen.

1 Comments:

  • Behandeling met tadalafil is gebaseerd op het effect ervan op het menselijk enzym fosfodiësterase. Mannen zijn niet in staat om een voldoende sterke erectie te wijten aan het effect van dit enzym te krijgen.

    By Anonymous viagra goedkoop, at 17 januari 2011 om 14:39  

Een reactie posten

<< Home